Facebookovská stránka a pěkný dáreček pro někoho z vás… :)

Je to pár měsíců, kdy jsem se rozhodla začít psát blog a založit facebookovskou stránku pro své kamarády. Přesto, že jsem doufala, že tato facebookovská stránka bude místem, které bude sloužit pro sdílení mnoha různých informací, pro výměnu názorů, jako místo inspirace pro rodiče a jejich děti, tak jsem nevěřila, že by se začali ke stránce přidávat lidé, které vlastně vůbec neznám a oni neznají mě.

Před několika dny jsme překročili hranici 100 přátel… 🙂 Mám z toho radost a trochu mě to popostrčilo k tomu, abych se zamyslela nad tím, zda pokračovat a jestli ano, tak jak… Po pár dnech přemýšlení jsem došla k tomu, že by se mi moc líbilo, když by se naplnila ta původní pěkná vize stránky, která bude zdrojem inspirace, informací a společných zážitků pro podobně naladěné rodiče, prarodiče a přátele našich nejmladších.  

Bylo by moc fajn, když by z této stránky opravdu vzniklo spíše diskuzní fórum, na které by dávali lidé odkazy na spoustu zajímavých článků, kde bychom se mohli mezi sebou více bavit, inspirovat se aktivitami s dětmi a třeba někdy zorganizovat i nějaké pěkné společné akce… 🙂 A mám takové podezření, že aby k tomuto došlo, potřebujeme více lidí, kteří se o tyto věci zajímají a nebo o nich minimálně rádi čtou. Takže – mé další přemýšlení bylo o tom, jak pozvat co nejvíce lidí na tuto stránku tak, aby se rozšířila a aby byla čím dál aktivnější.

A co mě napadlo? Soutěž o pěkné Montessori puzzle koně! 🙂 Věnuji koníka tomu, kdo pozve nejvíce lidí (hlavně teda opravdu rodiče a ty, které toto téma zajímá… :D) do této skupiny… 🙂 Bohužel nejde zvát už jedním kliknutím, ale je třeba zvát osobními vzkazy (tím, že pošlete zprávu a do adresního řádku opravdu vypíšete své přátele, kterým vzkaz chcete poslat, s odkazem na tuto stránku s tím, aby klikli na „líbí se mi“ – http://www.facebook.com/RustSpolecne )…

Takže – napište mi jednoduše, kolik jste pozvali lidí (email: Lu@humanisti.cz) a já budu spoléhat na vaši čestnost a budu vám věřit… 🙂 Kdo pozve lidí nejvíce, tak tomu pošlu Monte Puzzle koníka, nebo jiného zvířátka, když byste koně už měli… 🙂

Protože je čas dovolených, soutěž potrvá do 7.srpna!

Mějte se moc krásně a přeju všem nádherné letní dny, plné slunce a inspirativních chvil okolo našich nejmladších! :*

Lucka s Kubíkem

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.